fbpx

Grafisk design

Noe av det som gjør et firma gjenkjennelig, er den grafiske profilen. Hva hadde Apple vært uten det velkjente eplet? McDonalds uten «The Golden Arches»? Nike, Coca Cola, Microsoft og Amazon er andre velkjente firma der logoen er en stor og tydelig del av merkevaren.

Din logo er en viktig del av din identitet som bedrift

En logo er ikke bare viktig for deg, men også for kundene dine. De kjenner deg igjen via logoen din, på nett og i annonser.

Vi kan hjelpe deg med å utvikle din egen logo og en grafisk profil. Om du har en idé om hva du ønsker, eller om vi starter helt fra scratch, så kan vi hjelpe deg med å etablere en tydelig identitet som du bruker til å underbygge din egen merkevare.

Vi bistår deg også med andre typer grafisk arbeid:

  • Visittkort
  • Skilt og bannere
  • Utvikling av ikoner
  • Trykkmateriell til messer o.l.
  • Folie og messemateriell

Ta kontakt med oss, så vil en av våre dyktige designere hjelpe deg med å utvikle din identitet!

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


Businesspakken

Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

Grafisk design

Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

Google Min Bedrift

Google er synonymt med søk, og Google Min Bedrift er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

Digital markedsføring

Digital markedsføring er svært effektivt når det gjøres riktig, og uansett hvilken kanal du velger så kan vi hjelpe deg med å oppnå målbare resultater.