Google Bedriftsprofil

Hva gjør du når du er på jakt etter et spesifikt produkt? Du søker i Google. Du googler enkelt og greit produktet du er ute etter, og i trefflisten finner du aktuelle bedrifter som du gjerne vil sjekke nærmere. Eller kontakte.

De fleste kundene dine fant deg via Google

Undersøkelser viser stadig at Google bare blir viktigere og viktigere for bedrifter som ønsker å nå nye kundemasser. «Å google» har nylig blitt godkjent som et verb i ordboka, og flesteparten av dine kunder bruker Google som et oppslagsverk og vil komme til nettsiden din via Google.

Nye kunder fordi de har jaktet på et produkt du selger. Eksisterende fordi de ikke husker telefonnummeret ditt, eller epostadressen din.

Google Bedriftsprofil gjør deg enda mer synlig i ditt nærområde

Google Bedriftsprofil blir stadig viktigere for å fremstå seriøst på internett, og vi hjelper deg med å sette opp og skreddersy din profil i Google, slik at dine kunder får svar på det de lurer på.

Dine kunder vil se adressen din, et telefonnummer, en e-post der de kan kontakte deg og de vil ha en link til din nettside. Alt dette synliggjør profilen din på Google, men vi kan også tilpasse åpningstider, produktkategorier og profilbilder. Og ikke minst din kartplassering og veibeskrivelse.

Ring oss, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg for å best mulig utnytte de fordelene Google Bedriftsprofil gir akkurat DIN bedrift.

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


  Businesspakken

  Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

  Grafisk design

  Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

  Google Bedriftsprofil

  Google er synonymt med søk, og Google Bedriftsprofil er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

  Digital markedsføring

  Digital markedsføring er svært effektivt når det gjøres riktig, og uansett hvilken kanal du velger så kan vi hjelpe deg med å oppnå målbare resultater.