Referanser

Uten en egen nettside, så er du tilnærmet usynlig i forhold til dine konkurrenter. Og uten et oppdatert nettside tilpasset dagens krav og standarder, så er du kun tilgjengelig for en liten del av dine potensielle kunder.

Frisør- og hudpleieinstituttet
[ fibergen.no ]

Samuel Massie
[ samuel.no ]

Jeg er veldig fornøyd med min nye nettside, her ligger eksempler fra praksis og mer informasjon om hvordan en personskadesak behandles.
Tusen takk til Robust Media for flott arbeid.

Stig Nilsen
Advokatfirmaet Stig Nilsen AS
[ advokatstignilsen.no ]

Jeg synes  dere har en fantastisk fin måte å løse oppgaven på, når vi har spurt og ønsket nye tilleggs behov. Dere er raske, løsningsorienterte og innovative. Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi  kan anbefale dere på det varmeste.

Petter Christensen
Daglig leder, Drevelin Ortopedi
[ drevelin.no ]

Vi kan trygt anbefale Robust som vår medierådgiver. Vi ser at vi får valuta for pengene våre og er godt fornøyd med vår rådgiver som optimerer og drifter våre kampanjer på bla Google.

Gjennom målbare data ser vi at dette fungerer utmerket og gir oss flere henvendelser og nye kunder.

Vegard Sognefest
Smart Dekk AS
[ smartdekk.no ]

Vi er veldig fornøyde med Robust, og hjelpen vi har fått med både hjemmeside og annonsering på Google, med god oppfølging fra deres ansatte.
Vi ser at antall henvendelser øker gjennom kampanjene våre på google, vi vet at dette gir effekt.
Vi har også fått gode markedsføringsråd, både lokalt og på nett.
Dette hjelper oss å nå ut til kundene våre.
Takk for godt produkt og god service!

Lars-Otto Høgquist
Knarvik Kiropraktorklinikk
[ knarvikkiropraktor.no ]

Jeg har fått veldig god hjelp av Robust!

Jeg blir godt ivaretatt som kunde og er trygg på at jeg har fått en nettside som er god og som jeg kan bruke med stolthet utad. Har ikke fått annet enn gode tilbakemeldinger fra de som har sett den og brukt den. «Dette ser proft ut» er standardkommentaren.

Bjørn Erik Aasen
Daglig leder, Sandviken Minilager
[ sandvikenminilager.no ]

Vi er godt fornøyd med våre nye nettsider utviklet av Robust.

Som kunde her blir du godt ivaretatt av fagfolk som forstår bedriftens behov. Både tekstforfatter og designer var engasjerte og kjapt på med forslag. De fremstod med god innsikt i markedet. Oppfølgingen har gått etter planen og alt det tekniske fungerer etter at sidene ble lagt ut.

Karstein Egeland
Advokat, Karstein Egeland
[ advokat-egeland.no ]

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


  Businesspakken

  Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

  Grafisk design

  Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

  Google Min Bedrift

  Google er synonymt med søk, og Google Min Bedrift er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

  Digital markedsføring

  Digital markedsføring er svært effektivt når det gjøres riktig, og uansett hvilken kanal du velger så kan vi hjelpe deg med å oppnå målbare resultater.