Referanser

Uten en egen nettside, så er du tilnærmet usynlig i forhold til dine konkurrenter. Og uten et oppdatert nettside tilpasset dagens krav og standarder, så er du kun tilgjengelig for en liten del av dine potensielle kunder.

Sælen Møbler 
[ sælenmøbler.no ]

Bedre ernæring
[ bedreernaering.no ]

Frisør- og hudpleieinstituttet
[ fibergen.no ]

Samuel Massie
[ samuel.no ]

Huset Raa
[ husetraa.no ]

VestlandsHus Florvåg 
[ florvaaghus.no ]

Å skape vår nye nettside i samarbeid med Robust har vært en spennende prosess som har gitt oss en nettside vi er veldig stolte av. Vi er en liten bedrift med begrenset markedsbudsjett så pakkeløsningen Robust har tilbudt oss passer midt i blinken, både innholdsmessig og prismessig. 

Martelene Fauske
Direktør, Madame Tveten Da
[ madametveten.no ]

Jeg synes  dere har en fantastisk fin måte å løse oppgaven på, når vi har spurt og ønsket nye tilleggs behov. Dere er raske, løsningsorienterte og innovative. Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi  kan anbefale dere på det varmeste.

Petter Christensen
Daglig leder, Drevelin Ortopedi
[ drevelin.no ]

Jeg har fått veldig god hjelp av Robust!

Jeg blir godt ivaretatt som kunde og er trygg på at jeg har fått en nettside som er god og som jeg kan bruke med stolthet utad. Har ikke fått annet enn gode tilbakemeldinger fra de som har sett den og brukt den. «Dette ser proft ut» er standardkommentaren.

Bjørn Erik Aasen
Daglig leder, Sandviken Minilager
[ sandvikenminilager.no ]

Vi er godt fornøyd med våre nye nettsider utviklet av Robust.

Som kunde her blir du godt ivaretatt av fagfolk som forstår bedriftens behov. Både tekstforfatter og designer var engasjerte og kjapt på med forslag. De fremstod med god innsikt i markedet. Oppfølgingen har gått etter planen og alt det tekniske fungerer etter at sidene ble lagt ut.

Karstein Egeland
Advokat, Karstein Egeland
[ advokat-egeland.no ]

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


Businesspakken

Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

Grafisk design

Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

Google Min Bedrift

Google er synonymt med søk, og Google Min Bedrift er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

Medierådgivning

Har du oversikt over hva du faktisk betaler for av medietjenester? Vi hjelper deg med å vurdere både nye og eksisterende avtaler, og sørger for at du får det du betaler for.