Medierådgivning

Hver eneste dag blir norske bedrifter svindlet på internett. Falske katalogoppføringer, useriøse aktører innenfor digital markedsføring og dyre alternativer har tilnærmet blitt egne bransjer.

La oss gjennomgå dine avtaler

Vi opplever stadig at bedrifter inngår lange og bindende avtaler, der kunden aldri får det de betaler for.

La oss hjelpe deg med å ta en gjennomgang av dine avtaler, slik at du er sikker på at du kun betaler for de tjenestene du faktisk får, og har behov for.

Vi håndterer ivrige telefonselgere

Henvis alle telefonselgere til oss, så sorterer vi ut de seriøse som faktisk kan ha verdi for deg, samtidig som vi avviser de useriøse du ikke har behov for. På den måten sparer du tid og penger, og kan fokusere på den daglige driften av ditt firma.

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


Businesspakken

Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

Grafisk design

Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

Google Min Bedrift

Google er synonymt med søk, og Google Min Bedrift er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

Medierådgivning

Har du oversikt over hva du faktisk betaler for av medietjenester? Vi hjelper deg med å vurdere både nye og eksisterende avtaler, og sørger for at du får det du betaler for.