Digital markedsføring

Digital markedsføring er svært effektivt når det gjøres riktig, og uansett hvilken kanal du velger så kan vi hjelpe deg med å oppnå målbare resultater.

Nå frem til dine potensielle kunder

Å nå frem til dine potensielle kunder og fange deres oppmerksomhet er vanskeligere enn noen gang. De digitale markedsføringskanalene byr på mange muligheter, men i jungelen av muligheter kan det være vanskelig å gjøre de riktige veivalgene.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende og hyggelig prat så hjelper vi deg!

Vær til stede i de riktige kanalene

Digital synlighet handler om å være til stede i de riktige kanalene der dine kunder oppholder seg, og å bli funnet når din målgruppe søker etter informasjon.

Vi kan hjelpe deg med å utarbeide annonser og å identifisere og velge de beste kanalene slik at du treffer ditt publikum på best mulig måte. Uansett om dette gjøres ved hjelp av SEO, SEM eller PPC så vil resultatene være 100 % målbare, og vi hjelper deg selvfølgelig med å optimalisere budsjettet underveis.

Hvilke annonseringsmuligheter kan vi tilby?

Søkemotoroptimalisering

Vi går gjennom ditt nettsted og forbedrer både tekniske og innholdsmessige deler av denne for å øke din synlighet i søkemotorene. SEO-arbeidet er oftest langsiktig og gir gode resultater over tid.

Betalt annonsering

SEM er betalt annonsering på Google og Bing som umiddelbart gir deg god eksponering mot de målgruppene du velger. De sørger for relevant trafikk til din hjemmeside, og genererer leads.

Sosiale medier

Facebook, Instagram og Snapchat: Vi hjelper deg med å annonsere i sosiale medier ved å tilpasse formater og budskap til hver enkelt kanal. Slik får du best mulig utbytte av ditt annonsebudsjett.

Robust har utarbeidet gode og treffende annonser på nett for å skape synlighet og trafikk til vår hjemmeside. Vi ligger til enhver tid høyt på Google og har merket en markant økning i henvendelser fra potensielle kunder etter at Robust kom inn i bildet. Som følge av Robust sine tjenester kan vi trygt si at markedsføringskostnadene er marginale i forhold til omsetningsøkningen dette har skapt. Vi opplever Robust som proaktive og løsningsorienterte og opplever god service og et ønske om at vi skal lykkes og ser derfor frem til et videre fruktbart samarbeid med Robust i årene som kommer.

Thomas Frøyen 
Frøyen Takst AS

Etter at vi begynte å annonsere på Google via Robust har vi hver måned sett at henvendelsene fra nye kunder øker.

Vi føler at vi får mer ut av markedsbudsjettet vårt når vi annonserer på Google kontra andre kanaler, vi er meget godt fornøyd med arbeidet Robust utfører for oss hver måned.

David Norenes 
Dekk og deler AS

Vi kan trygt anbefale Robust som vår medierådgiver. Vi ser at vi får valuta for pengene våre og er godt fornøyd med vår rådgiver som optimerer og drifter våre kampanjer på bla Google.

Gjennom målbare data ser vi at dette fungerer utmerket og gir oss flere henvendelser og nye kunder.

Vegard Sognefest
Smart Dekk AS

Vi er veldig fornøyde med Robust, og hjelpen vi har fått med både hjemmeside og annonsering på Google, med god oppfølging fra deres ansatte.
Vi ser at antall henvendelser øker gjennom kampanjene våre på google, vi vet at dette gir effekt.
Vi har også fått gode markedsføringsråd, både lokalt og på nett.
Dette hjelper oss å nå ut til kundene våre.
Takk for godt produkt og god service!

Lars-Otto Høgquist
Knarvik Kiropraktorklinikk

Skal vi hjelpe deg med å lykkes på nett?

Send oss en melding, så tar vi oss en prat. Vi lever og ånder for fornøyde kunder, og vil gjøre alt vi kan for at ditt prosjekt skal gi deg de resultatene du ønsker.


  Businesspakken

  Businesspakken er enkelt og greit nettside basert på abonnement og inneholder alt du trenger for å sikre synligheten din på nett til en rimelig penge. Bruk tiden din på faget ditt – vi ordner resten.

  Grafisk design

  Ny logo, visittkort eller foliering av firmabil – vi hjelper deg med alt som har med din bedrifts ansikt utad å gjøre. Starter du helt fra scratch hjelper vi deg også med å utvikle en komplett visuell profil.

  Google Bedriftsprofil

  Google er synonymt med søk, og Google Bedriftsprofil er noe av det første folk ser når de søker etter informasjon om bedriften din. Vi hjelper deg med oppsett og skreddersøm av din Google-profil.

  Digital markedsføring

  Digital markedsføring er svært effektivt når det gjøres riktig, og uansett hvilken kanal du velger så kan vi hjelpe deg med å oppnå målbare resultater.